Sådan tænker vi opbevaring og sikkerhed

Muligheder
Altikon har rigtig mange opbevarings muligheder, lige fra arkivskabe, kommoder, reolskabe til store mobilanlæg.  Alle skabe leveres uden tilbehør, så du selv kan indrette dit skab efter behov, det gør at du får de opbevaringsløsninger, som du søger.

Kvalitet
 
Vore kunder ved af erfaring at Altikons produkter holder i mange år. Derfor sørger vi for, at de løsninger der tidligere er leveret kan suppleres med nye, tidssvarende produkter. De fleste af Altikons skabe leveres samlet, hvilket betyder at kvaliteten er i top. Altikons arkivskabe og kommoder er forsynet med anti-tilt, dvs. at kun én skuffe kan åbnes ad gangen af sikkerhedsmæssige hensyn.

Design
Hos Altikon ser vi forholdet mellem form og funktion som en helhed. Når vi udvikler vort sortiment designmæssigt er det vigtigt, at vore produkter er på højde med designudviklingen indenfor kontorindretning. Derfor kan vore produkter uden problemer indgå som flotte opbevaringsløsninger i kontorlandskabet.

Miljø
Altikons arkivskabe er fremstillet af stål, der er genanvendt fra bilindustrien. Skabene er fremstillet således, at god kvalitet ikke behøver at gå på kompromis med miljøomtanke.

Sikkerhed
Altikon er specialist i skabe indenfor brand- og indbrudssikring. Vi forsøger kontant at tilpasse vort program, så det følger behovet for sikring.
Vi rådgiver gerne om muligheder for at sikre dokumenter, værdier samt data.